“Kush agjëron, nuk është shqiptar…”, shkruan Ibrahim Kelmendi


Ibrahim Kelmendi, aktivist dhe shkrimtar i shumë librave, mes tyre edhe “Islami religjion agresiv” në profilin e tij në Facebook ka shkruar:

Shkurt e shqip: kush agjëron ramazan, nuk është SHQIPTAR por është i tjetërsuar në mohamedan!

Fatkeqësisht!