Kur prodhuesi i Nokias mendonte që suksesin e tij nuk do të mund ta arrij askush! (FOTO)

10 vite më parë Forbes shkruante; NOKIA 1 milarde klientë, a do të mundet ndokush ta arrijë mbretin e celularëve.
Kanë kaluar 10 vite tashmë. Sot kjo foto na kujton se askush nuk është i pamposhtur!

Baby Boo

Nuk ka rëndësi sa para ke, sa klientë ke, sa i madh je dhe sa histori ke. Nëse nuk qëndron me hapat e kohës, je i destinuar të humbasësh.
Ky imazh na tregon se në 10 vite çdo kush nga askushi mund të jetë dikushi dhe anasjelltas.