Kur do ua dorëzoj Zaev mandatet dhe detyrat e përcaktuara ministrave?

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot në sallën solemne do ta mbajë seancën e dytë. Në mbledhje, siç informojnë nga pres shërbimi qeveritar, Kryeministri Zoran Zaev, ministrave do tua ndajë mandatet me misionin dhe detyrat e caktuara.

Baby Boo

Pjesa hyrëse mund ta ndiqet dhe të merret nga kanali i Qeverisë në Jutjub, ose nga faqja në Facebook e Kryeministrit Zoran Zaev.
Me konkluzionet e mbledhjes do të informojnë me kumtesë pas përfundimit të saj.