Kur do të martohet Robert Berisha


Këngëtari Robert Berisha ishte së fundmi në një intervisë iu përgjigj pyetjeve të ndryshme rreth jetës private.

Roberti zbuloi se nuk është në një lidhje dashurie dhe se nuk ka ndërmend të martohet më. “Kur do të martohesh?”, ishte pyetja që iu drejtua.
“Njeriu bëhet budalla vetëm një herë”, u përgjigj Roberti duke qeshur.

Ndoshta Roberti vetëm në formë batute e ka thënë sepse ndoshta një ditë do të martohet.