Kur Ali Ahmeti paralajmëronte se Ukraina nuk është larg (VIDEO)

Antarsimi i Maqedonisë në NATO ishte e një rëndësie të veçantë për partinë e Ahmetit i cili që nga fillimi synonte antarsimin e vendit në NATO pëshkak të sigurisë dhe stabilitetit shkruan TOP24. Ahmeti në çdo kampanjë promovinte antarsimin në NATO me çka kjo do të krijonte siguri edhe për investitorë të huaj në vend.

Sot pas disa vitesh pasi Ahmeti fliste për skenarë të ndryshëm në Ukrainë, situata e krijuar në Ukrainë i jep të drejtë Ahmetit për deklaratat e dhëna rreth Ukrainës dhe se një skenarë i tillë mundej ti ndodhte edhe Maqedonisë sikur të mos ishte antarsuar në NATO, përcjellë TOP24. https://youtu.be/k34TgvNifwY

Baby Boo