Kundër masave të reja anti-Covid: Italianët nisin pro*testat e dhu*nshme

Vala e dytë e pandemisë së shkaktuar nga COVID-19 ka bërë që Italia prej disa ditësh të shtrëngojë masat, vendim që nuk është pritur mirë nga qytetarët.
Për të tretën ditë më radhë janë organizuar pro*testa në disa prej qyteteve të Italis.

Baby Boo

Ndërsa sonte protesta kanë vazhduar edhe në qytetin e Milanos dhe të Torinos.
Pro*testues të dhu*nshme janë shkaktuar në Milano, ku prot*estuesit kanë hedhur fishekz*jarre të mëdha dhe kokteje mo*lotovi.

Restorant Lumare