Kumanovë, 20 raste të reja dhe tetë të shëruar

Qendra për Shëndet Publik gjatë 24 orët e fundit regjistroi 20 raste të reja me COVID-19 të gjithë nga Kumanova.

Baby Boo

“Pjesa më e madhe e të infektuarve të rinj kanë pasur kontakte me raste të vërtetuara më herët por ka edhe të infektuar të rinj” deklaroi Arif Latifi, drejtori i Qendrës për Shëndet Publik.

Që nga fillimi i pandemisë të diagnostifikuar me COVID-19 në Qendrën për Shëndet Publik – Kumanovë janë regjistruar 987 pacientë. Prej tyre sipas të dhënave të Ministrisë së Shëndetësisë, 282 janë raste aktive.