Kujtim: Pamje VIDEO hoxha Jakup Asipi në lu*ftën e 2001!


Keto janë pamje të rralla të regjistruara nga kamera ku tregojnë pjesë se si hoxha i nderuar Jakup Asipi ju ka mbajtur ligjerata lu*ftarve të UÇK-së.
Një ndër personazhët më motivues dhe i lu*ftar i pashoq shquhet hoxha Jakup Asipi!