Kujdes, ja kështu duket një mashtrues!


Mashtrimi fillon me tekstin se “ka qen duke kërkuar një me mbiemër si të tuajin! Dhe janë qindra mijëra euro që mund ti fitoni.

Nëse, do hyni në ketë “lojë” do kërkohet nga ju të depononi një sasi te hollave për të pasur mundësi që të transferohet shuma e madhe e parave tek ju.

FOTO -Profil mashtrues – fake account

Baby Boo