Kujdes, bamirësia bëhet kështu! Lexo me vëmendje!

Bamirësia bëhet kështu!
Lini ndihmën tuaj tek dera e dikujt, trokisni dhe pastaj ikni. Mos bëni fotografi me familjen e varfër dhe mos i vini në siklet. Familja e varfër nuk ka pse t’ju njohë.

Baby Boo Tinex

Zoti ju njeh.
Ky postim shkon per disa organizata, forume, grupe etj …në prag të periudhës së fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, kur veçmë disa po bëhen të padurueshëm nëpër rrjetet sociale! #Shpërndajeni

Restorant Lumare