Ku gjendet Ligji për shqipen?!


Ligji për përdorimin e gjuhëve ende nuk ka arritur në “Gazetën zyrtare”, ka deklaruar sot drejtori i këtij institucioni Martin Kostovski.

“Ende nuk ka arritur ligji në hapësirat e ‘Gazetës zyrtare’. Si institucion përgjegjës do të veprojmë konform kushtetutës dhe ligjeve që i dedikohen publikimit të gjitha rregullave”, ka thënë Kostovski.

I pyetur të komentojë se si janë ato procedura, Kostovski ka thënë se nuk dëshiron të spekulojë më shumë.

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi ditë më parë paralajmëroi se ka ndërmend të dërgojë ligjin e gjuhëve në “Gazetën zyrtare” por pa precizuar afatin kohor.

Baby Boo