KSI vendosi: Ora policore nuk hiqet


Komisioni për Sëmundje Ngjitëse ka mbajtur mbledhjen e tij thuajse të rregullt, që mbahet çdo të hëne. Edhe pse pritshmëritë ishin që sot, Komisioni do të kërkojë shfuqizim të orës policore dhe lehtësim të masave restriktive, sërish kjo nuk ka ndodhur.

Komisioni ka rekomanduar që masat aktuale të vazhdojnë deri më 15 qershor. Kështu, ndalesë të lëvizjes do të ketë, nga ora 00:00 deri në 04:00.

Baby Boo