KSI me propozim të ri për masat

Komisioni për Sëmundje Infektive, sot ka propozuar që të hiqet urdhëri për t’u mbajtur maskat mbrojtëse në ambientet e mbyllura, përpos në spitale, barnatore, shtëpitë për persona të moshuar dhe në autobuse. Në të gjitha vendet tjera, maskat nuk janë të detyrueshme, përpos nëse qytetari vullnetarisht dëshiron të mbajë maskë.

Baby Boo