KSHZ: Ja sa është përqindja e pjesëmarrjes së votuesve deri në ora 11:00

Pjesëmarrja e votuesve deri në ora 11:00 sipas të dhënave të KSHZ-së është 11 për qind.
Deri në ora 11:00 të drejtën e tyre të votës e kanë realizuar 199 495 qytetarë.

Baby Boo

“Në Njësinë e parë zgjedhore pjesëmarrja e votuesve ishte 13.7 për qind në Njësinë e dytë zgjedhore 9.64 për qind në Njësinë e tretë zgjedhore jehona e votuesve është 13.08 për qind

në Njësinë e katërt zgjedhore është regjistruar pjesëmarrje më e madhe e votuesve me 13.46 për qind në Njësinë e pestë zgjedhore pjesëmarrja është 10.55 për qind dhe në Njësinë e gjashtë zgjedhore është shënuar ulja me e ulët e pjesëmarrësve në votime me 6.04 për qind” deklaroi Oliver Derkovski kryetar i KSHZ-së.