KSHZ e tregoi përqindjen e daljes së votuesve në referendum deri në orën 13 (VIDEO)


13.45 – Deri në orën 13 dalja për referendumin është 16 për qind, njoftoi KSHZ.

11.30 – KSHZ informon se votimi zhvillohet në mënyrë të rregullt pa asnjë parregullsi, ndërsa sipas të dhënave të akumuluara prej 92.06% të vendvotimeve, jehona e daljes deri në orën 11.00 është 8,12%.

KSHZ njofton se deri më tani kanë marrë shtatë ankesa për shkelje të votimit, tre janë hedhur poshtë dhe katër janë në proces të përpunimit.

Referendumi, konferenca e tretë për shtyp e Komisionit Shtetëror Zgjedhor

Publiée par Portalb sur Dimanche 30 septembre 2018

Baby Boo