Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë është nuse maqedonase

Ish-Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla e cila dje u propozua nga Edi Rama për kryetare të Kuvendit të Shqipërisë është e martuar me Ligor Nikollën, dekan i Fakultetit të Inxhinierisë së Matematikës dhe Fizikës. Ata janë prindër të një vajze te quajtur Livia

Ish-Ministrja e Arsimit në Maqedoninë e Veriut Renata Deskoska disa vite më parë, nxori një ‘sekret’ të Lindita Nikollës. Renata Deskoska teksa ka publikuar një foto me Nikollën gjatë takimit të tyre me 15 dhjetor 2017, në një status të saj shkruante se ministrja shqiptare është nuse maqedonase dhe e flet shumë mirë gjuhën maqedonase

Baby Boo