Kryetarja e Haraçinës nuk vjen në debat, bashkëshorti i saj dëshiron të bëjë pyetje në emision, por kandidatët e pranishëm nuk pranojnë të lexohet!


Derisa zhvilloheshte debati në TV21 për Komunën e Haraçinës mes dy kandidatëve Ridvan Ibraimi nga BDI dhe Naim Sinani nga ASH, bashkëshorti i kryetares aktuale të Haraçinës dëshironte të bëjë pyetje në emsion.

Por dy kandidatët, Ibraimi dhe Sinani, nuk pranuan që të lexohet pyetja. Siç theksuan në studio duhet të jetë edhe kryetarja aktuale e Komunës së Haraçinës, Milikje Halimi që të japë llogari për projektet që nuk i ka realizuar.