Kryetarja e Haraçinës dhe Kryetari i Ejup Sulltanit nga Turqia ndanë pako për skamnorët


Sot Kryetarja e komunës së Haraçinës Milikije Halimi ka pritur Kryetarin e komunës së Ejup Sulltanit nga Turqia, Remzi Ajdini, shkruan Fakte. Ata së bashku, në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit, ndanë 200 pako me prokdukte ushqimore për familjet skamnore në komunën e Haraçinës.