Kryetari i Prishtinës jep sqarimin: Nuk do të hapen shkollat, do të ketë ndryshim të madh

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti, pas një shkrimi në tëitter, ku tha se më 4 maj do të ndodh një ndryshim i madh në arsim duke thënë se prindërit, mësimdhënësit, menaxheret e drejtoria e arsimit do të jenë shumë më afër mësimit, shkollave, dhe suksesit të nxënësve, duke lënë të kuptohet një rikthim në shkolla, ai ka sqaruar këtë deklaratë.

Baby Boo

Ahmeti, thotë se do të ketë një ndryshim të madh por nuk do të ketë rihapje të shkollave njëherë.

“Nuk kam thënë se do rihapen shkollat me 4 maj. Kam thënë ndryshim i madh po vjen për arsimin në Prishtinë me 4 maj. Arsimi, qeverisja e shkollave, komunikimi po dixhitalizohet komplet. Më shumë informata gjatë javës”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.