Kryetari i Komunës së Kumanovës, Dimitrievski rezulton negativ ndaj Kovid-19

Kryetari i Kumanovës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, njoftoi në profilin e tij në Facebook se ai dhe e gjithë familja e tij kanë bërë testin ndaj koronavirusit dhe të gjithë kanë rezultuar negativë.

Baby Boo

Statusi i tij në fejsbuk:

Të dashur miq, të dashur qytetarë,
– Ju falënderoj nga zemra për të gjitha mesazhet për mbështetje dhe urimet për shërimin tim.
Dëshiroj t’ju informoj juve dhe publikun që dje, së bashku me gruan time, duke respektuar të gjitha protokollet dhe procedurat e sigurisë, kemi kryer testimin për Kovid 19 dhe të gjithë kemi rezultuar negativë/
Sot kërkova nga shërbimi epidemiologjik në CPH Kumanovë që të rishikojnë rezultatet e testit, nëse është e nevojshme të përsërisni testin dhe të paraqisni një kërkesë për anulimin e izolimit për mua dhe anëtarët e familjes sime dhe të gjitha kontaktet e mia të treguara në anketën epidemiologjike.
Shpresoj që kërkesa ime do të merret parasysh dhe do të zbatohet brenda procedurave, sepse pavarësisht testeve negative, gjendja shëndetësore e imja dhe familjes time është e mirë dhe nuk ka simptoma ose shenja të infeksionit nga Covid 19, në mënyrë që të kthehen në përgjegjësitë e punës së përditshme dhe së bashku me ekipin tim të vazhdojmë luftën kundër epidemisë në qytetin tonë.
Uroj një rikuperim të shpejtë për të gjithë qytetarët e mi që aktualisht janë duke luftuar me sëmundjen dhe të gjithë të tjerët të respektojnë masat dhe të mbajnë një distancë sociale, shkruan Dimitrievski në fejsbuk.