Kryetari i komunës së Bogovinës, Besnik Emshiu në takim me kryetarin e Ferizajit Agim Aliun

Kryetari i komunës së Ferizajit Agim Aliu, ka pritur në takim Kryetarin e Komunës së Bogovinës Besnik Emshiun. Këtë e ka bërë të ditur vetë kryetari i Ferzajit, Agim Aliu në profilin e tij në Facebook. Ai tha se Komuna e Ferizajit është e gatshme t’ia transferoj Komunës së Bogovinës, përvojat më të mira, zgjidhje e ndihmë konkrete për synimet e përbashkëta, shkruan Pa Censurë.

Baby Boo

Aliu falenderoi të gjithë shqiptarët e Maqedonisë së Veriut që ndihmuan pakursim lu*ftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës si dhe hapën dyert vëllazërisht, për t’i dhënë strehë bashkatdhetarëve, gjatë lu*ftës së Kosovës më 1999./Pa Censurë/
Postimi i plotë i Aliut: