KRYEMINISTRI ZORAN ZAEV DHE MILIKIJE HALIMI SHPËRNDAN PAKETA NË KOMUNËN E HARAÇINËS PËR FESTËN E FITËR BAJRAMIT


Kryetarja e Komunës së Haraçinës znj.Milikije Halimi ka menduar edhe këtë herë për qytetarët e fshatit të saj.
Ky muaj i ramazanit po perufndon kurse Festa e Fitër Bajramit festohet nga gjdo musliman,por jo edhe nga disa të cilet nuk kanë mundësi dhe kushte financiare,andaj Kryetarja jonë edhe këtë herë ka vendosur që në bashkëpunim me qeverinë dhe ministrinë për punë dhe politikë sociale si dhe agjencioni për konfiskimin e mallrave , në shenjë urimi ti urojë qytetarët e saj në mënyrë solidarizimi duke dhuruar 108 paketa me gjëra të ndryshme për gjdo familje.
Urojmë që kjo festë të sjellë gëzime në çdo shtëpi.