Kryeministri Zaev sot në Dojran, pritet të flas për rikonstruimin e Qeverisë


Kryeministri Zoran Zaev sot viziton komunën e Dojranit, ku do të kyçet në aksionin për rregullimin dhe pastrimin e kësaj qyteze dhe bregut të liqenit, aktivitet që zhvillohet në kuadër të organizatës së Bashkësisë së Njësive të Vetqeverisjes Lokale në Maqedoni. Por ai do të marrë pjesë edhe në aktivitete tjera të organizuara nga kjo komunë dhe komuna e Valandovës. Siç bëhet e ditur, Zaev do të ketë deklaratë edhe për mediat ku do të flas për zhvillimet aktuale në vend, përfshirë procesin për zgjidhjen e emrit dhe rikonstruimin e Qeverisë. (INA)

Baby Boo