Kryeministri Zaev shuan shpresat:Përmendorja e Aleksandrit të Madh nuk do të prishet


Përmendorja e Aleksandirit të Madh nuk do të prishet, ishte kategorik në intervistën e mbrëmshme në televizionin “24 Vesti” kryeministri Zaev.

-Përmendorja e Aleksandrit të Madh në qendrën e sheshit te Shkupit nuk do të prishet dhe as që ështe temë e diskutimeve për zgjidhjen e emrit me shtetin Grek.

Gjitha çfarë kemi është Maqedonia, mirëpo qytetarëve më shumë u duhen të holla dhe një jetë më e mirë, prandaj na duhet një zgjedhje për emrin me Greqinë

Baby Boo