Kryeministri Zaev do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Maltë


Delegacioni Qeveritar i udhëhequr nga kryeministri Zoran Zaev sot dhe nesër do të qëndrojnë për vizitë zyrtare në Republikën e Maltës.

Siç njoftojnë nga qeveria, kryeministri Zaev sot do të realizoj takim me kryetaren e Maltës, Mari Luiz Goleiro Pereka, me kryetarin e Qeverisë, Joseph Muscat, me çka do të realizohet edhe takime plenare të delegacioneve.

Kryeministri i Maqedonisë gjatë kohës së vizitës do të takohet edhe me kryetarin e Kuvendit të Maltës, Angelo Farrugia. /Telegrafi

Baby Boo