KRRE publikon çmimet e reja të derivateve


Komisioni Rregullator i Energjetikës sot ka publikuar çmimet e reja të deriveteve të naftës.

Çmimi i benzinës EUROSUPER BS-95 rritet për 1.00 denarë/ litër dhe do të kushtoj 50.50 denarë për litër

Çmimi i EUROSUPER BS-98 rritet për 0.50 denarë/litër, dhe do të kushtojë 52.50 denarë për litër.

Çmimi i EURODIESEL është ulur për 0.50 denarë /litër, dhe do të kushtojë 42.00 denarë për litër.

Baby Boo