Kroacia u jep nënshtetësi dy shqiptarëve që Iuftuan për çlirimin e saj


Arif Krasniqi dhe Shemsedin Morina kanë marrë shtetësinë kroate, si shenjë respekti për kontributin e tyre si ushtarë në Iuftën e fundit në Kroaci.
Kjo gjë u realizua sot në Ambasadën e Kroacisë në Kosovë.

Baby Boo

Në këtë ngjarje mori pjesë edhe ambasadorja e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barisic.