Kroacia pezullon karantinën për shtetasit e Serbisë, BeH dhe Malit të Zi

Në pajtim me vendimin e Shtabit kombëtar kroat për mbrojtje civile që sot pezullohet karantina e detyrueshme 14-ditore për qytetarët e Bosnjë dhe Hercegovinës, Serbisë dhe Malit të Zi të cilët do të hyjnë në Kroaci.

Baby Shop Charli

Është paraparë lista e shteteve dhe nën cilat kushte të mund të hyjnë qytetarët në Kroaci të rishikohet çdo dy javë, në pajtim me kriteret epidemiologjike.

BeH është në listën e vendeve shtetasit e së cilit mund të udhëtojnë në vendet-anëtare të Bashkimit Evropian.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors