Kristo: Nuk ju frymëzon juve Skënderbeu, se ju jeni qenje materiale e Skënderbeu nuk ishte i tillë


‘Skenderbeu vetëm me një akt të ulët nënshtrimi, siç e dini ju kanë ndodhur shumë këtyre viteve, mund të kishte gjithçka. Kombe të tëra mund t’i binin nën këmbë atij dhe ai të komandonte si të dëshironte’ thotë gazetari Erion Kristo

Gazetari Kristo i revoltuar nga debatet televizive, ku akademikë e të ftuar të tjerë, kanë shprehur përbuzje për figurën e heroit tonë Skenderbeut, ku janë shprehur se, një figurë e tillë neve nuk na frymëzon. Andaj gazetari ka regjistruar një video mesazh, ku thotë shumëçka se pse këta njerëz publik japin deklarata të tilla.

Edhe pse bëhet fjalë për një videp të vitit 2017 është mirë që t’i kthehemi shikimit. Për më tepër ndiqni videon.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=684958671709251&id=100005853727612

Baby Boo