Krerët e komunave apelojnë për kujdes: Virusi është mes nesh! (VIDEO)


Shkupi vazhdon të mbetet vatër e Virusit Korona. Vetëm sot janë regjistruar 26 raste të reja, edhe atë 6 në Saraj, 4 në Çair dhe 3 raste në Aerodrom. Numri i përgjithshëm i infektuarve në Shkup arrin në 797, prej të cilëve 240 raste ende janë aktive.

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov ka apeluar që qytetarët të respektojnë masat ndërsa institucionet të veprojnë ndaj shkelësve.

Baby Boo