Krasniqi në fushatë me fjongon rozë, që simbolizon vetëdijesimin kundër kancerit të gjirit


Tetori është muaji rozë, kundër kancerit të gjirit. Fushatës vetëdijësuese për parandalimin dhe diagnostifikimin e hershëm të kancerit të gjirit i është bashkuar edhe kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi.

Krasniqi në aktivitetet e fushatës për zgjedhjet e 17 tetorit, në ditën e parë të tetorit ka vendosur në fjongon rozë që simbolizon ndërgjegjësimin e grave për këtë sëmundje.
Ky detaj është vërejtur tek Krasniqi në një aktivitet që e ka zhvilluar në mbështetje të kandidatit të PDK-së në Shtime.

“Nga takimet e sotme në Shtime, pashë vullnet e mobilizim të jashtëzakonshëm të qytetarëve të kësaj komune për ta zgjedhur në raundin e parë Naim Ismajlin për kryetar. Për të vazhduar qeverisjen e mirë, të ndershme dhe të hapur për të gjithë qytetarët, pa dallim. Për vite me radhë, Shtimja ka krijuar perspektivë për zhvillimin e potencialit të rinisë, ka ofruar zhvillimin e ekonomisë, ndërmarrësisë, arsimit, sportit dhe kulturës. Të gjitha të arriturat e këtij qyteti e kanë vulën e Naim Ismajlit dhe Partisë Demokratike të Kosovës. Andaj, fitorja bindëse e PDK-së me 17 tetor në Shtime, është e pashmangshme.”, ka shkruar Krasniqi.