Kovaçevski: Qeveria ka Legjitimitet, prej nesër filloj me punë


Mandatari Dimitar Kovaçeëvski mbajti fjalimin e fundit ku kërkoi mbështetjen e deputetëve për Qeverinë e re.

“Qeveria ka legjitimitet të pakontestueshëm sidomos me zgjerimin e deputetëve shumica është e sigurt. Zgjedhe do të ketë por në vitin 2024. Prej nesër filloj me punë. Do të kem takimmem ambasdadoren gjermane. të martën do të takohem me kryeministrin bullgar Petkov nga i cili do të kërkoj mbështetje për pooullin e Maqedonisë dhe zgjidhje. të lëmë ndarjet partiake dhe etnike të bashkohemi në interes së qytetarëve”, tha mandatari Kovaçevski. /Asat