Kosovë, vde*sin edhe dy persona me COVID-19

Gjatë ditës së sotme në Spitalin Rajonal të Ferizajt kanë vd*ekur dy pacientë me COVID-19.
Këtë lajm e ka konfirmuar drejtori për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në komunën e Ferizajt, Bekim Ademi.

Baby Boo

Ai ka thënë se dy pacientët, njëri i lindur më 1944 dhe tjetri 1966, prej më shumë se një javë ishin të shtrirë në Spitalin Rajonal dhe po trajtoheshin me oksigjenoterapi.
Numri i përgjithshëm i vik*timave me Covid-19 në Kosovë ka shkuar në 114.
Ndërsa vetëm gjatë 24 orëve të fundit kanë vde*kur 6 persona ndërsa u shënuan edhe 119 raste të reja me COVID-19.