Kosovë: Punëtori i Postës keqpërdor të dhënat personale, ngacmon klienten nëpërmjet telefonit (VIDEO)


Një punëtor i Postës së Kosovës ka keqpërdorur pozitën duke marrë të dhëna personale prej një kleinteje. Ia kishte marrë numrin e telefonit dhe i kishte dërguar mesazhe. Abetare Syla ka paralajmëruar ankesë në Postë e Agjenci për mbrojtjen e të dhënave personale. Këta të fundit kanë paralajmëruar ndëshkimin e postierit.
Jo rrallë herë njerëzit e panjohur të shkruajnë mesazhe.

Por Abetare Syla u përball me një mesazh i cili ishte mjaftë shqetësues për të.

Pak ditë më parë kishte shkuar në postë për të marrë një pako që kishte porositur online.