Kosovari tmerron policinë e Aargaut në Zvicër

Të premten në mbrëmje, një 30-vjeçar kosovar derisa arratisej u përballë me një ndjekje të egër të policisë në zonën Aarau.

Baby Boo

Për disa minuta i arratisuri shkaktoi manovra të rrezikshme dhe madje edhe bllokuesi me gozhda nuk mund të ndalte veturen e tij ne ikje.