Kosova votoi: Bashkohen doganat e Shqipërisë dhe Kosovës

Me 67 vota pro, një kundër dhe një abstenim deputetët i kanë thënë po rezolutës lidhur me zbatimin e Marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë për unifikimin e pikave doganore, përcjell Fakte.

Kjo rezolutë ishte propozuar nga Partia Socialdemokrate, njofton Klan Kosova.

Baby Boo