Kosova në sheshin kryesor të Nju-Jorkut, nëpërmjet Dua Lipës

Rrjeti muzikor Spotify përmend Kosovën në dedikimin për Duan në Times Square.

Baby Boo

Me anë të disa reklamave në sheshin kryesor të New York, Spotify kanë prezantuar Dua Lipën edhe në Amerikë.

Dua madje bën që në Times Square të përmendet edhe Kosova, në reklamën ku tregojnë se si sukseset e Duas kanë shkuar nga Kosova deri te Grammy.

“Nga Kosova në Britani të Madhe në nominimin për ‘Artisten e re më të mirë’, shkruan afishja që bashkangjitur ka edhe fotografinë e këngëtares së suksesshme.

Më tutje, në afishen tjetër është lajmëruar edhe kënga më e re e Duas, ‘Swan Song’ që është këngë zyrtare e filmit ‘Alita: Battle Angel’ dhe që është publikuar pak ditë më parë.