Korridori 8 hekurudhor nga Shkupi deri në Sofje është prioritet i Maqedonisë dhe Bullgarisë


Përfaqësues nga ndërmarrjeve së hekurudhave të Maqedonisë dhe Bullgarisë sot në Shkup do të bisedojnë për ndërtimin hekurudhës pjesës e korridorit 8 çka i lidhën këto dy shtete, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Takimi do të mbahet në hapësirat e ndërmarrjes publike “Hekurudhat e Maqedonisë”, ndërsa aty do të marr pjesë edhe drejtori i HM Infrastrukturës, Irfan Asani dhe drejtori i hekurudhave të Maqedonisë, Krasmir Papukçiski. /Telegrafi