Koronavirusi në Itali/ Balla publikon foton: Nadir Buzra nga Librazhdi është në vijën e parë të frontit në Bergamo

Sekretari i Përgjithshëm i PS, Taulant Balla ka publikuar foton e një infermieri shqiptar nga Librazhdi që është në vijën e parë të frontin në luftën kundër koronavirusit në Bergamo të Italisë.

Baby Boo

Prej vitesh Buzra jeton dhe punon në Poliklinikën “San Marco” në Bergamo, ajo që cilësohet si vatra më e madhe e koronavirusit në Itali.
Taulant Balla shpreh mirënjohje për infermierin shqiptar

STATUSI I TAULANT BALLËS

FacebookPersonazh: Nadir Buzra prej disa vitesh punon në Poliklinikën “San Marco” në Bergamo. Sot është në vijën e parë të frontit në Qendën Spitalore Bergamo, aty ku është edhe vatra më e madhe në Itali e pandemisë së shkaktuar nga COVID-19. Infermieri nga fshati Gizavesh në Librazhd, është diplomuar për infermieri me rezultate të shkëlqyera në Fakultetin e Infermierisë në Tiranë në vitin 2004. Mirënjohje Nadir