Korona virusi, Qyteti Shkupit me porosi: Përqafo rripin, jo bashkëbiseduesin

Në tabelat informuese elektronike në hyrje të Shkupit, qyteti I Shkupit ka vendosur një porosi ‘Përqafo rripin, jo bashkëbiseduesin, koronavirusin’.

Baby Boo

Qëllimi i porosisë është ngritja e vetëdijes së qytetarëve. Njoftimi është në dy gjuhë. Në gjuhën maqedonase dhe atë shqipe.