Kongresmeni Eliot Engel, biznesmeni Lazim Destani e veprimtari Harry Bajraktari e bëjnë shqiponjën

Në një darkë të shtruar në Nju Jork nga biznesmeni e filantropi shqiptar Lazim Destani, për  nder të ngritjes së flamurit amerikan në Capitol Hill dhe dorëzimit të flamurit amerikan nga kongresmeni Eliot Engel, pjesëmarrësit e kësaj darke për një moment e bënë simbolin e shqiponjës e bashkë me këta edhe kongresmeni Engle dhe të gjithë pjesëmarrësit e tjerë, raporton Botapress.

Baby Boo
Restorant Lumare