Kongresmenët amerikan mbështesin procesin e reformave në Maqedoni

Radmilla Sheqerinska, ministrja e Mbrojtjes sot realizoi takim me delegacionin e kongresmenëve amerikan, i cili udhëhiqej nga Bil Floris.

Nga Ministria e Mbrojtjes thonë se në takim janë konfirmuar marrëdhëniet mes dy vendeve, si dhe SHBA në këtë kontekst ka dhënë mbështetje për reformat në vend.

Në takim me kongresmenët kanë marrë pjesë edhe zv.shefi i Shtabit të Përgjithshëm të ARM-së, Azim Nuredini, ambasadori i SHBA-ve në Shkup Jess Baily dhe përfaqësues të atashesë ushtareke të SHBA-ve në Maqedoni./Pacensure

Baby Boo