Konfiskohen ar*më dhe një veturë e vje*dhur në Radobil të Prilepit


Zyrtarët policorë nga Prilepi kanë kryer tre bas*tisje në fshatin Radobili i Madh – Prilep me çrastë është gjetur dhe konf*iskuar një sasi e ar*mëve (pesë pu*shkë) si dhe është gjetur dhe kon*fiskuar edhe një makinë e cila më herët ishte denoncuar si e vj*edhur.

“Në shtëpinë e 52 vjeçarit M.M. janë gjetur dhe kon*fiskuar dy pu*shkë gjahu dhe 42 pr*edha derisa tek 49 vjeçari F.C. është gjetur dhe ko*nfiskuar një pu8shkë gjahu dhe është kon*fiskuar edhe një makinë e tipit “Volvo” e cila më herët ishte denoncuar si e vj*edhur. Ndaj këtyre personave do të ngritën padi adekuate”, thuhet në komunikatën e MPB-së.

Baby Boo