Konfiskohen 53 kilogramë mari*huanë

Ministria e Punëve të Brendshme në Prilep në orën 13 në afërsi të fshatit Lagovo e arrestoi një 46 vjeçar F.D nga Fshati Kalishtë.

Baby Boo

“Policia në momentin kur i jep sinjal për ta ndal veturën që po e ngaste personi F.D. ai nuk e dëgjoi policinë nuk e ndaloi “audinë” por vazhdoi të voziste dhe gjatë vozitjes ka hedhur dy çanta me mari*huanë me sasi rreth 53 kilogram.

Policia më pas ka arritur kap dhe e arr*estoi. Kundër personit do të ngrihet procedurë nga Prokuroria përkatëse” thonë nga MPB.