“Komunën e Bërvenicës e fiton Arkin Jahiu, ja kush e thotë”


Gara për komunën e Bërvenicës po shkon dhe bëhet më e nxehtë, emrat që kanë kandiduar për kryetare komune në Bërvenicë po realizojnë fushatën e tyre!
Ditëve të fundit është realizuar një anketë rreth kandidatëve për kryetar komune në Bërvenicë. Sipas rezultatit të kësaj ankete thuhet se kësaj radhe nuk do të ketë kryetar të pavarur. Në epërsi në këto zgjedhje është kandidati nga radhët e BDI-së. Arkin Jahiji me 34% të votave duke u pasuar nga Enver Pajaziti me 28%!