Komuna e Tetovës në aksion gjatë natës për prishjen e terasave dhe reklamave pa leje adekuate


Sot gjatë natës kryetari i komunës së Tetovës Bilall Kasami ka postuar ne facebook se ka patur aksion për prishjen e terasave dhe reklama të vendosur pa leje në të gjithë qytetin e Tetovës

Bilall Kasami shkruan në facebook:

TOLERANCË ZERO ❌
TË GJITHË TË BARABARTË PËRPARA LIGJIT ⚖️👨‍⚖️

Reklama vend e pa vend, terrasa në prona publike, hapësira të tjera të uzurpuara të gjitha po çlirohen. Sepse Tetova është e të gjithëve. Sepse Inspektoriati komunal është në terren, sepse ne nuk do të lejojmë uzurpimin e pronave publike. Aksioni vazhdon, do të ndjekim gjithësecilin.

#vazhdojmë 💪🏻

LINKU VIDEOS

Baby Boo