Komuna e Sarajit me njoftim të rëndësishëm për banorët e saj


Ju njoftojmë se Shtabi Emergjencës në Komunën e Sarajit do të jetë në shërbim tuajin prej datës 05.06.2020 deri më datë 08.06.2020.

Bujqit që kanë nevojë për të lëvizur për shkak të aktiviteteve bujqësore brenda kufijve të komunës së Sarajit dhe ato bujqi që duhet të dalin jashtë komunës së Sarajit gjegjësisht në komunën e Gjorçe Petrovit listat janë dorëzuar në njësinë policore kompetente.

Në rastë nevoje bujqit duhet të lajmërohen në numrat në vijim:
?️Sabaudin Rustemi 078 423 841
?️Burhan Abazi 075 295 496
?️Resul Demiri 076 350 663
?️Ramadan Ramadani 078 391 679

Në këtë mënyrë, bujqëve të paregjistruar do tju bëhet e mundur lëvizje konform regullave dhe rekomandimeve nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mënyrë që të kryejnë aktivitetet bujqësore.

?️ Për furnizimin me produkte ushqimore do të bëjnë dërgesë vetëm ato markete të cilat kanë leje për pranimin e porosive online.

Me respekt,
Shtabi Emergjencës – Komuna e Sarajit.