Komuna e Kërçovës i liroi objektet hotilerike nga taksat komunale


Këshilli i Komunës së Kërçovës solli vendim për lirim nga taksa komunale për ndërmarrjet, gjegjësisht emrin e hapësirës afariste të objekteve hotilerike, shfrytëzimin e hapësirës afariste pa kompensim dhe vendim për shlyerjen e taksës komunale, gjegjësisht të firmuar.

Përfaqësuesi i komunës së Kërçovës Burim Kadriu theksoi se vendimet e sotme janë miratuar unanimisht nga këshilltarët e pranishëm.

“Grupi i këshilltarëve të Aleancës për Shqiptarët e braktisi seancën për shkak faktit se me masën nuk janë përfshirë edhe agjencitë turistike dhe taksistët. Ndërkaq këshilltarët e VMRO-DPMNE-së e braktisën seancën për arsye pragmatike”, tha Kadriu.

Baby Boo