Komuna e Çairit dezinfektoi xhamitë: Qytetarët në mënyrë të sigurt mund t’i kryejnë ritualet


Shërbimet e Komunës së Çairit përfunduan procesin e dezinfektimit të hapësirave të xhamive në territorin e komunës. Ky aksion masiv përfshiu gjithsej 25 xhami.

Baby Boo

“Qytetarët tanimë mund të vizitojnë xhamitë dhe në mënyrë të sigurt të kryejnë ritualet fetare gjithmonë duke respektuar masat mbrojtëse dhe protokollet e definuara”.