Komandat Baruti: “Ua q* nanën juve funksionarëve që keni harru ish ushtarët e UÇK-së”

Komandanti Xhem Llamallari ka shkruar një koment paralajmërues për ish ushtarët e UÇK-së tani funksionar në pozita shtetrore. Ai shkruan:

Baby Boo

“Mos kofsh nën likurën e ushtarit të UÇK’së në Iliridë:
Të urryer nga shteti dhe të përbuzur nga funksionarët tonë !
Luftëtari i UÇK’së më të miren e ka 20.000 den donjë rrogë diku në instutucione !
Kurse mbi 20 funksionar tonë vetëm pos që i kan të rregulluar familjarët e tyre të afërt (përfshi miqët balldëskat boxhonakët fëmijët dhe nipat e oligarkëve) kan kushte me banesa dhe shtëpi shvalerkave me vlera nga 100.000-150.000€.. dhe me punësim mbi 40.000 den!

Mos bani ciuu ciuuu se jau publikoj me emra e mbiemra shvalerkat , balldëskat e kurrvat !
Keni rahmet për ato që sakrifikuan gjithçka që ju të mirrni frymë dhe funksion si shqiptarë , IDIOTA !Jav q* nanen e ua shkerdhej! ”

Restorant Lumare